Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1671. rész tartalma

Tamásnak kezd elege lenni mindenből: nem úgy alakulnak a dolgok a fesztivállal, ahogy eltervezte, miközben Flóra is egyre labilisabb a hormon… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1671
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 19., csütörtök, 19:00-kor

1671. rész tartalma

Tamásnak kezd elege lenni mindenből: nem úgy alakulnak a dolgok a fesztivállal, ahogy eltervezte, miközben Flóra is egyre labilisabb a hormonkezelés miatt. Amikor aztán a fodrászatban tanúja lesz Szofi és Flóra összekapásának, komolyan elgondolkodik azon, hogy ideje volna új lapot nyitni az életükben. Aznap találkozik egy régi barátjával, Mátéval, aki épp Angliából költözött haza. Mivel Máté üzleti lehetőségek után kutat, Tamás be akarja vonni a start up-ba, amiből nagy megdöbbenésére viszont Valter kiszáll. Máté nem esik kétségbe, annyira tetszik neki a fesztivál ötlete, hogy más partnerrel, de meg akarja csinálni. Tamás annyira lelkes lesz attól, hogy ilyen jól mennek a dolgok, hogy azt is felajánlja Máténak, hogy Máté ideiglenesen költözzön az ő lakásába.

Bella magán kívül van, mikor reggel egy klub előtt véletlenül meghallja a saját zenéjét. Gyorsan fény derül rá, hogy Chegga a városban van, és új felfedezettjével, Dalmával énekelteti el Bella dalát egy versenyen. Bella felháborodva gondolkodik, hogy mitévő legyen, és ő maga is jelentkezik a versenyre, hogy megakadályozza Dalma fellépését. A terve balul sül el, mivel Chegga befolyásosabb a vártnál, így Bellát és Milánt már az ajtóból elküldik.

Lali túl akarja tenni magát a Noémi miatt érzett szerelmi bánaton, és a barátaira szeretne összpontosítani. Joe számára van is egy különleges ajándéka: egy üvegből készült kis motor. Ám amikor Virág dühösen azzal vádolja a fiút, hogy kihasználta a húgát, Noémit, véletlenül összetöri az ajándékot. Miután Lali közli vele, hogy Noémi volt az, aki ki akarta használni őt, és nem fordítva, Virágot furdalja a lelkiismeret, így aztán segít Lalinak beszerezni egy új ajándékot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top