Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1691. rész tartalma

Joe frusztrált, mivel ma kell búcsút vennie Dávidtól. Amikor Joe önzetlenül úgy dönt, hogy végkielégítésként mégis több pénzt ad Dávidnak… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1691
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. január 22., szerda, 21:30-kor

1691. rész tartalma

Joe frusztrált, mivel ma kell búcsút vennie Dávidtól. Amikor Joe önzetlenül úgy dönt, hogy végkielégítésként mégis több pénzt ad Dávidnak, döbbenten állapítja meg, hogy a betegsége alatt lenullázták a céges bankszámlát. Feszülten kérdőre vonja Dávidot és reméli, hogy ez csak egy pénzügyi hiba vagy félreértés. Ám Dávid nem bírja tovább elfojtani a Joe iránti sértettségét, bevallja, hogy meglopta Joe-t és gúnyolni kezdi őt.

Dzseninek rossz kedve van, mivel Gábor megszakította vele a kapcsolatot. Időközben a lány már belelovalta magát abba a gondolatba, hogy a szüzessége a legnagyobb szégyenfoltja és ettől mindenképpen meg kell szabadulnia, hogy valaha is igazi kapcsolatban tudjon élni. Ám ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mivel igazából senki mással nem akar lefeküdni, mint Gáborral. Norbinak fáj, hogy szenvedni látja Dzsenit, így számba veszi a lehetőségeket.

Karesznek szabadnapja van, és egy bulis napot tervez Milánnal. Milánnak eleinte nincs kedve ehhez, mivel szerelmi bánatban szenved, de végül mindketten rájönnek, hogy mennyire hiányzott nekik egy valódi haveri nap. Ám nem számolnak Orsival, aki akaratlanul is átalakítja és ezzel tönkreteszi a tervezett programjukat. Különösen Kareszt bosszantja, hogy a szuper pasis napjuk nem úgy zárul, ahogy eltervezték.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top