Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1692. rész tartalma

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1692
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. január 23., csütörtök, 21:30-kor

1692. rész tartalma

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor kiderül számukra, hogy aznap üres a pecó, megbeszélik, hogy délután megvalósítják a tervüket. Amikor azonban éppen nekiállnának a dolognak, Ákos és Kata rajtakapja őket, akik igyekeznek visszatartani mindkettőjüket az elhatározásuktól: ez tönkreteheti a barátságukat! Dzseni és Norbi dacosan kidobják a barátaikat, bár magukat is elfogja a kétség a tervükkel kapcsolatban.

Reggel Milán és Orsi szánakozva nézik, hogy Karesz mennyire örül Mesi egymondatos levelének. Ez megerősíti bennük a tegnap esti elhatározást és spontán bulit szerveznek a hajóra, Orsi meghívja a kórházi ápoló gyakornok társait, hogy Kareszt becsajoztassák. Miközben Milán taxizik, megismerkedik egy Mesihez hasonló kedves lánnyal, Lucával, akit szintén elhív a lakóhajós bulira. Karesz meglepődik, a spontán bulin, bár próbál ellazulni Orsi lányismerősei közt, de nem igazán sikerül. Amikor Luca betoppan a hajóra, Karesznek megtetszik a lány, mert Mesire emlékezteti, de miután Karesz csak Mesiről beszél neki, Luca közli vele, hogy előbb le kéne zárni az exével való kapcsolatát, mielőtt flörtölni kezdene. A buli közben már tetőfokára hág, Karesz bocsánatot szeretne kérni a lánytól, ám ekkor meglátja, hogy Luca el akarja tenni Karesz néhány holmiját.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top