Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1692. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1692
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. január 23., csütörtök, 21:30-kor

1692. rész tartalma

Dzseni és Norbi kissé zavartan és feszülten viselkedik egymással, miután előző nap eldöntötték, hogy Norbi elveszi Dzseni szüzességét. Amikor kiderül számukra, hogy aznap üres a pecó, megbeszélik, hogy délután megvalósítják a tervüket. Amikor azonban éppen nekiállnának a dolognak, Ákos és Kata rajtakapja őket, akik igyekeznek visszatartani mindkettőjüket az elhatározásuktól: ez tönkreteheti a barátságukat! Dzseni és Norbi dacosan kidobják a barátaikat, bár magukat is elfogja a kétség a tervükkel kapcsolatban.

Reggel Milán és Orsi szánakozva nézik, hogy Karesz mennyire örül Mesi egymondatos levelének. Ez megerősíti bennük a tegnap esti elhatározást és spontán bulit szerveznek a hajóra, Orsi meghívja a kórházi ápoló gyakornok társait, hogy Kareszt becsajoztassák. Miközben Milán taxizik, megismerkedik egy Mesihez hasonló kedves lánnyal, Lucával, akit szintén elhív a lakóhajós bulira. Karesz meglepődik, a spontán bulin, bár próbál ellazulni Orsi lányismerősei közt, de nem igazán sikerül. Amikor Luca betoppan a hajóra, Karesznek megtetszik a lány, mert Mesire emlékezteti, de miután Karesz csak Mesiről beszél neki, Luca közli vele, hogy előbb le kéne zárni az exével való kapcsolatát, mielőtt flörtölni kezdene. A buli közben már tetőfokára hág, Karesz bocsánatot szeretne kérni a lánytól, ám ekkor meglátja, hogy Luca el akarja tenni Karesz néhány holmiját.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top