Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1696. rész tartalma

Reggel Dzseni és Norbi megbeszélik, hogy ma fekszenek le egymással. Míg Kata megpróbálja jobb belátásra bírni Dzsenit, és elmondja az aggály… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1696
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. január 29., szerda, 21:30-kor

1696. rész tartalma

Reggel Dzseni és Norbi megbeszélik, hogy ma fekszenek le egymással. Míg Kata megpróbálja jobb belátásra bírni Dzsenit, és elmondja az aggályait, hogy a szex és az érzelmek különválasztása problémás dolog, addig Ákos azt javasolja Norbinak, hogy ha már mindenképp rászánta magát, akkor ügyeljen rá, hogy Dzseni számára valóban különleges és romantikus élmény legyen az első alkalom. Dzseni és Norbi számára az együttlét meglehetősen kínosan és ügyetlenül kezdődik.

Alesszia reggel még mindig el van szánva arra, hogy mindazt, amit Anasztázról tud, a sajtó tudomására hozza. Ám a lelkesedését szinte azonnal letörik, amikor az újságok mindarról, amit Alesszia mond, fényképes vagy videós bizonyítékot kérnek. Aztán rádöbben, hogy ha a kamera működött, amikor a kutya megsérült, így nyilván Anasztáz intim játékai is rögzültek. Egy trükk segítségével Alesszia bejut a villába, hogy megszerezze a felvételeket.

A döbbent Milán reggel azt hiszi, hogy valaki egy bombát tartalmazó csomagot tett a taxijába. Amikor kiderül, hogy téves riasztás volt, és csak egy régi óra volt a csomagban, Milán megkönnyebbül, mindamellett ki kell fizetnie a rendőrség kiszállási költségét. Milán dühösen a tettes keresésére indul, hogy kifizettesse a büntetés költségét, de nem jár sikerrel. Orsi időközben megtudja, hogy az óra nagyon sokat ér, és talál is egy vevőt rá az interneten.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top