Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1698. rész tartalma

Gábor reggel még mindig ki van akadva Dzseni szüzesség-elvesztési akcióján, de közben lelkiismeret-furdalása is van, mert a lány csak miatta… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1698
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. január 31., péntek, 21:30-kor

1698. rész tartalma

Gábor reggel még mindig ki van akadva Dzseni szüzesség-elvesztési akcióján, de közben lelkiismeret-furdalása is van, mert a lány csak miatta csinálta az egészet. Amiatt is hülyén érzi magát, hogy nagyon összevesztek tegnap. Elhatározza, hogy bocsánatot kér tőle. Amikor elmegy Dzsenihez, hogy bocsánatot kérjen, Norbival találkozik, aki durván elküldi, és felébreszti benne a féltékenységet, amikor azt mondja, hogy ő volt az, aki lefeküdt Dzsenivel. Gábor kénytelen beismerni magának, hogy Dzseni mégiscsak fontosabb neki, mint mondja. De Dzseni addigra már minden csatornán letiltja, és száműzi az életéből.

Bence alig akar hinni a szerencséjének, amikor reggel váratlanul felhívja Krisztián, hogy egy vendég Bence vázlatát akarja magára varratni, ezért Krisztián behívja a tetováló szalonba. Bence boldogan megy be, de csalódnia kell, mert Krisztián Karola közbenjárása miatt veszi csak vissza. Krisztián végül nem engedi, hogy a saját vázlatát a vendégre tetoválja, ráadásul meg is bántja Bencét, amikor középszerűnek nevezi a munkáit. Később Bence szemrehányást tesz Karolának, hogy a tudta nélkül intézkedett az érdekében. Karola helyre teszi a fiút, hogy örüljön annak, Karola segítségével szerezte vissza Rozinát és a munkáját is. Bence sértetten távozik a házból, és Nadinék egyik drogos buliján köt ki, ahol már az elejétől fogva nem érzi jól magát. Nadin rányomulna Bencére, drogot is kínál neki az elvonási tüneteire, de Bencének elege lesz Nadinból, és határozottan visszautasítja a drogot.

Máté reggel kicsit ideges, mert aznap lesz a mindent eldöntő találkozó a városvezetéssel, amin megkaphatják a végső áldást a fesztiválra. Ezen áll vagy bukik az egész projekt. Bár jól felkészült, egy nyomasztó szerencsesüti üzenetnek köszönhetően elfogja a babonás félelem, hogy a találkozó balul fog elsülni. Amikor már azt hiszi, hogy a tökéletes tervezés dacára elszúrta az esélyét a hivatalnokoknál, azok biztatják, hogy a rendezvény a tervek szerint megvalósulhat.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top