Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1699. rész tartalma

Gábor reggel a T. É. R.-ben ébred fel Dzseni mellett. Amikor Roland a vártnál korábban betoppan és rajtakapja őket, Gábor zavarodottan cáfol… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1699
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 3., hétfő, 21:30-kor

1699. rész tartalma

Gábor reggel a T. É. R.-ben ébred fel Dzseni mellett. Amikor Roland a vártnál korábban betoppan és rajtakapja őket, Gábor zavarodottan cáfolja, hogy lenne valami köztük Dzsenivel. Dzseni – aki ezt meghallja – nagyon megbántódik. Azonban nem hozza szóba, hanem inkább a barátainak önti ki a szívét, miközben Gábor Evelinnek magyarázkodik, hogy egyszerűen nem volt kedve Roland bunkó beszólásait hallgatni. Amikor viszont Gábor a következő találkozójukon megbántja Dzsenit, veszekedésre kerül sor.

Bence azon idegeskedik, hogy egyetlen elfogadható vázlatot sem tudott összehozni a hétvégén, azonban Rozina előtt próbálja leplezni, hogy mennyire elégedetlen az életével. Szeretné, ha a lány biztos lehetne benne, hogy ő nem fog újra drogokhoz nyúlni. Bár Krisztián elfogadja, hogy nem tudott mit hozni, Bence egyre inkább elégedetlenebb magával. Amikor ezek után még Nadin is felbukkan, a fiú alig bír ellenállni.

Máté és Tekla túl vannak a beültetésen, amikor a férfi megtudja Andortól, hogy a fesztiváljuk nagyon népszerű az interneten és a jegyeladás Máté békás fotójának köszönhetően még sokkal inkább felfutóban van. Azonban a sikerük ünneplésébe beletelefonál egy hivatalnok a városházáról, hogy az állatvédők egy fokhagymavarangyot ismertek fel posztban – ez egy különösen ritka és védett fajt, amelynek az élőhelye pont a fesztivál kiválasztott területén található. Sajnálja, de ha valóban ez a helyzet, akkor nem kaphatnak engedélyt. Máté és Andor a teljes területet átfésülik, de szerencsére egyetlen varangyot sem találnak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top