Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1700. rész tartalma

Joe-t sokkolja, mikor megtudja, hogy a bank perrel fenyegetőzik, ha nem fizeti vissza a pénzt, amit Dávid felvett. Joe nagyon maga alatt van… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1700
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 4., kedd, 21:30-kor

1700. rész tartalma

Joe-t sokkolja, mikor megtudja, hogy a bank perrel fenyegetőzik, ha nem fizeti vissza a pénzt, amit Dávid felvett. Joe nagyon maga alatt van, így Gábor a háta mögött felhívja Barbit, aki a nap folyamán segít neki valamennyire összekapni magát. Joe elismeri, hogy egyszerűen túl jóhiszemű, és jóindulatú volt, nem akarja hagyni, hogy a jövőben is kihasználják őt.

Bence egy újabb szétcsúszott este után, reggel döbbenten veszi észre, hogy megvagdosta magát, bedrogozott állapotban. A kezén lévő sebét megpróbálja eltitkolni az apja, és Karola előtt, hogy ne derüljön fény a drogozására. Próbálkozása nem sikerül, és Bence habár az aggódó Teó előtt még tudja tartani a meséjét, Karola előtt már nem.

Kareszre az iskolában átfogó intelligencia teszt vár, amitől retteg. Szeretne kibújni ez alól, mert már így is elege van abból, hogy az osztálytársai piszkálják, ám végül mindenki közül övé bizonyul a legsikeresebb tesztnek, amit később a hajón ünneplenek meg. Karesz úgy érzi, hogy sikerülni fog, amit eltervezett és vissza fogja tudni szerezni Mesit, mert meglesz az érettségije.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top