Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1701. rész tartalma

Szofinak elege van abból, hogy a kollégái folyton rá akarják venni a randizásra. Ő nem akar ezzel foglalkozni, bár Tamara totál belezúgott… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1701
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 5., szerda, 21:30-kor

1701. rész tartalma

Szofinak elege van abból, hogy a kollégái folyton rá akarják venni a randizásra. Ő nem akar ezzel foglalkozni, bár Tamara totál belezúgott egy online megismert pasiba, akivel aznap fog találkozni. Szofi, aki ki akar maradni az egész társkeresősdiből. Délután kutyasétáltatás közben megismerkedik egy klassz pasival. Egy kicsit egymásra kattannak, de Szofi elfelejti elkérni a férfi számát, és így magában már le is tesz róla. Nem sokkal később Tamara találkozik az online ismeretségével.

Bori a plafonon van, mert André – akit időközben Bécy visszavett dolgozni – fittyet hányt a figyelmeztetésére, hogy nem feküdhet le a táncosnőkkel. A táncosnők dühösek André állhatatlansága miatt, és választás elé állítják Borit: vagy kidobja Andrét, vagy ők mennek el. Bécy is nyomást gyakorol Borira, aki felmond a döbbent Andrénak. Végül Bori alkut köt a lányokkal, André maradhat, cserébe azonban egy hétig mindent meg kell tennie, amit a táncosnők kérnek.

Bella Karesszel és Milánnal szerencsét próbál Pécsen Cheggánál, és vissza akarja szerezni tőle a zenéjét. Chegga azonban nem hajlandó felnőtt módra beszélni, csak meg akarja alázni a lányt, amikor felajánlja, hogy szexért cserébe visszaadja neki a felvétele jogait. Bella elkeseredetten úgy véli, hogy végképp oda a zenéje.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top