Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1702. rész tartalma

Miközben Tamara nagyon boldog a legújabb pasifogása, Krisztián miatt, Szofi még mindig azon mérgelődik, hogy nem kérte el a helyes kutyagazdi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1702
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 6., csütörtök, 21:30-kor

1702. rész tartalma

Miközben Tamara nagyon boldog a legújabb pasifogása, Krisztián miatt, Szofi még mindig azon mérgelődik, hogy nem kérte el a helyes kutyagazdi telefonszámát, akivel előző nap összefutott. Reménykedve indul el Zorróval a kutyasétáltató felé – és a cuki kutyatulajdonos valóban felbukkan. Szofi a telefonszám birtokában boldogságtól repesve tér vissza a fodrászatba. Ezután azonban vonakodik megtenni az első lépést, nem mer randit kérni Krisztiántól. Tivadar és Tamara unszolására végül mégiscsak megbeszél egy találkozót a férfival. Amikor Krisztián később megjelenik az albiban, megdöbbentő dologra derül fény.

Amikor Bella, Karesz és Milán reggel felébrednek a taxiban, kis híján gutaütést kapnak, ugyanis eltűntek a kocsi kerekei. Egyértelmű, hogy csakis Chegga állhat a háttérben, ezért dühösen elhatározzák, hogy nemcsak Bella zenéjét, de Milán kerekeit is visszaszerzik tőle. Bella barátainak aktív támogatásával végül be is jutnak Chegga házába, és ott akcióba lépnek. Addig nem engedik ki Cheggát a szaunából, míg az le nem mond Bella zenéjének a jogairól.

Ákost frusztrálja, amikor reggel egy internetes oldalon meglátja, hogy két korábbi játékostársát felfedezték, rá pedig még mindig nem figyelt fel senki. Úgy gondolja, hogy a sérülése miatt elvesztette az esélyt, és már nemigen hiszi, hogy egy napon profi focista lehet belőle. Kata azonban ezt a hozzáállást nem hajlandó elfogadni, és Ákos háta mögött titokban összehoz egy találkozót az egyik játékos válogatóval, Tiborral. Sajnos a dolog balul sül el. Ákos borzasztó kellemetlen helyzetbe kerül, ugyanis Kata hamis információval veszi rá Tibort, hogy eljöjjön a lakásukra. Ákos olyan dühös, hogy Kata már attól fél, a fiú elhagyja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top