Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1703. rész tartalma

Máté reggel nagyon boldog, mert a fesztivál szervezése jól halad és Tekla úgy érzi, hogy sikeres volt a mesterséges megtermékenyítés. Ám a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1703
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 7., péntek, 21:30-kor

1703. rész tartalma

Máté reggel nagyon boldog, mert a fesztivál szervezése jól halad és Tekla úgy érzi, hogy sikeres volt a mesterséges megtermékenyítés. Ám a fesztivál helyszínén felmerülő varangyos probléma megint utoléri őket. Kiderül, hogy a környezetvédők meggyőzik a hivatalt arról, hogy ne állítsák ki az engedélyt a fesztivál számára, mivel egy egész békapopuláció él ott a veszélyeztetett varangyfajból. Amikor Cactus is értesül erről és nyomás alá helyezi Mátét, a férfi le van törve.

Dzseni és Norbi reggel a TÉR-be tartanak, hogy Gábor hívására segítsenek pakolni, amikor Norbi egyre inkább beszólogat Dzseninek Gáborral kapcsolatban. Norbi titkon attól tart, hogy Gábor csak kihasználja a lányt. Gyanúja egyre inkább erősödik, amikor Gábor meglepi Dzsenit a bárban egy szexi ajándékkal, amit a raktárban Gábor fel is próbáltat Dzsenivel. Norbinak ez nagyon nem tetszik, ezért beárulja Gábort Evelinnél, aki nagyon kiakad azon, hogy Gábor munkaidőben Dzsenivel kavar.

Milán meg van róla győződve, hogy jó ötlet lenne előzetesen nyilvánosságra hozni egy dalt, így aztán ráveszi Kareszt, hogy kezdjenek piackutatásba. Karesz kissé vonakodik, de aztán hajlik is a dologra, de indulás előtt váratlanul betoppan hozzájuk Mesi. Karesz nagyon boldog lesz, amikor Mesitől ki tud csikarni egy valamikori randit. Kissé lelkifurdalása van, hogy tanulás helyett megint Milánnal lóg, de az aluljáróban lejátszva Bella dalát, rájönnek, hogy óriási a siker.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top