Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1709. rész tartalma

Máté a hétvégén hiába próbált meg új megbízásokat szerezni. A sok elutasítás miatt Tekla terhességének sem tud igazán örülni. Amikor még Andor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1709
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 17., hétfő, 21:30-kor

1709. rész tartalma

Máté a hétvégén hiába próbált meg új megbízásokat szerezni. A sok elutasítás miatt Tekla terhességének sem tud igazán örülni. Amikor még Andor is elviszi a cuccait az irodából, Máté végleg padlót fog, de aztán új reményt merít egy ügyfél spontán megkereséséből. Az ügyféllel folytatott megbeszélés valóban jól is alakul és a vállalkozásuk egy új üzlet kapujában áll, amikor egy nem várt fordulat miatt a potenciális ügyfél ott helyben visszavonja az ajánlatát, Máté pedig frusztráltan ráeszmél, hogy nagyobb a baj, mint eddig gondolta.

Kata reggel azon húzza fel magát, hogy Norbi nincs otthon és így lemarad arról, hogy Ákos ma írja alá a játékosügynök-szerződését, amin Ákos azt akarta, hogy mindannyian legyenek ott. Amikor később visszajönnek az albérletbe, Norbi is ott van és haverokkal bulizik a szobájában. Kata kérdőre vonja, Norbi azonban felkapja a vizet és alig hajlandó koccintani velük. Végül Kata és Norbi összebalhéznak és Norbi „médiaribancnak“ nevezi Katát, aki mindig magát tolja előtérbe. Katánál ekkor betelik a pohár.

Joe-nak meglehetősen rossz a hangulata, mióta Dávid meglépett és elég idegesen reagálja le, hogy rendetlenség van a konyhában, meg hogy a barátai, Gábor és Lali csak a csajaikkal foglalkoznak. Joe magányosnak érzi magát, ezért Joe szabadjára engedi a frusztrációját és Barnához menekül a kocsmába, és neki panaszkodik.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top