Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1714. rész tartalma

Karola Szofival megy be Bence orvosához, mert Teót sehol nem találja. Az orvos elmondja, hogy még sokáig eltarthat a fiú kezelése. Karola úgy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1714
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 24., hétfő, 21:30-kor

1714. rész tartalma

Karola Szofival megy be Bence orvosához, mert Teót sehol nem találja. Az orvos elmondja, hogy még sokáig eltarthat a fiú kezelése. Karola úgy érzi, hogy Rozina lehet a kapocs, ezért újra megpróbálkozik rávenni a lányt, hogy menjen be Bencéhez, de nem tud hatni a lányra. Karola egyre feszültebb, mert úgy érzi, hogy egyedül maradt Bence problémájával és fogalma sincs róla, hogy hol van Teó, aki telefonon elérhetetlen. Karola zaklatottan még Barbival is találkozik, hogy Teó hollétéről érdeklődjön, de Barbi is hasonlóan kezd ideges lenni, ugyanis ő sem tud semmit a férfiról. Karola Szofival és a nagyszülőkkel újra Bencénél járnak, ahol Bence hangulata és állapota kissé javulni látszik a reggeli állapothoz képest. Közben Barbi néhány fontos információ birtokába jut Teóval kapcsolatban, amikor egy magát magánnyomozóként bemutató pasas jelenik meg a lakásánál.

Lali nagyon-nagyon boldog, mióta együtt van Virággal. Reggel azonban Csocsesz jelenik meg nála tajtékozva, amiért Lali nem akar a leszervezett közös turnéjukra elmenni. De Lali ragaszkodik a döntéséhez: nem akarja itt hagyni élete nőjét, mert nem akarja kockára tenni kapcsolatukat. Virág elől eltitkolja az ügyet, és lakótársaitól is hallgatást kér.

Evelin nagyon dühös lesz, amikor Joe motoros haverját az ágyában találja. Evelin összeveszik Joe-val. Tamara és Niki kimentik a lakásból Evelint, hogy ne mérgesedjen el még jobban a helyzet, és elviszik egy ajándék fotózásra. Evelin nem igazán tud lelazulni. Megjelenik a fotós három amerikai focista haverja is, Niki mindenképpen maradni akar és bulizni a pasikkal, Tamara is lelkes, de Evelin nem bír áthangolódni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top