Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1715. rész tartalma

Lali egészen kétségbe van esve, mikor nem éri el Virágot telefonon. Mikor később megkeresi őt az óvodában, kiderül, hogy Virág Lali döntése… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1715
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 25., kedd, 21:30-kor

1715. rész tartalma

Lali egészen kétségbe van esve, mikor nem éri el Virágot telefonon. Mikor később megkeresi őt az óvodában, kiderül, hogy Virág Lali döntése miatt, amiért lemondta a koncertsorozatot, rosszul érzi magát. Lali elmondja neki, hogy Virág számára a legfontosabb a világon, és egészen biztosan nem fogja magát a turnéval kapcsolatban meggondolni. Virágnak ez jól esik, és úgy tűnik, a vallomástól megnyugszik. Ám mikor Lali vacsorát készít este kettejüknek Virág meggondolja magát és lelép.

Rolandnak reggel beugrik, hogy megfeledkezett Bori szülinapi ajándékáról, és igyekszik szexszel feledtetni a ballépését. Bár rettenetesen érzi magát tőle, megkéri Andrét, hogy mivel ő nem ér rá, mert gyorsan össze kell hoznia egy bulit, szerezzen neki valami ajándékot. André fogcsikorgatva belemegy, és Roland megkönnyebbül, hogy legalább ettől a tehertől megszabadult. De korai volt az öröm, mert az öccse, Drex nagy slamasztikába került, és könyörög Rolandnak, hogy segítsen neki.

Ákos és Kata reggel teljesen elszörnyednek, mikor a részegen hortyogó Norbit a lakás bejáratánál találják. Ákos aggódva próbál rájönni, miért ilyen önpusztító a barátja, de Kata szerint már menthetetlen, és egy önző majom lett belőle. Ákos kénytelen belátni, hogy Katának igaza van, mikor nem sokkal később megérkezve az albérletbe azzal szembesül, hogy Norbi egy bulit rendezett. Ákos és Kata iszonyú dühösek, és véget vetnek a bulinak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top