Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1716. rész tartalma

Lali nem akarja elfogadni, hogy Virág elhagyta őt, miután a lány – azért, hogy ne gátolja a fiú karrierjét – azt állította, hogy soha nem is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1716
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 26., szerda, 21:30-kor

1716. rész tartalma

Lali nem akarja elfogadni, hogy Virág elhagyta őt, miután a lány – azért, hogy ne gátolja a fiú karrierjét – azt állította, hogy soha nem is szerette igazán Lalit. A kétségbeesett Lalit Gábor vigasztalja, és az javasolja neki, hogy koncentráljon inkább a zenei pályájára. Lali először úgy dönt, hogy beszél Csocsesszel, és elmondja neki, hogy mégiscsak csatlakozna a koncertjeihez. Ám aztán az utolsó pillanatban mégis meggondolja magát, és faképnél hagyja a mulatós sztárt. Megkeresi Virágot, és kér tőle még egy esélyt: elmondja neki, hogy Virág a legfontosabb az életében.

Joe reggel eléggé bosszús, mikor Pitbull a nem létező szexuális életén viccelődik. Aztán amikor Ed és az aktuális nője, Kira nagy balhéval szakítanak, Kira pedig továbbra is a lakásban kellemetlenkedik, Joe-nak végképp elege lesz, és elvonul a szaunába. Azt reméli, hogy az idegesítő Kira végre lelép az albérletből, ám nem ez történik: a nőnek az a terve, hogy Eden azzal áll bosszút, hogy ráakaszkodik Joe-ra, és elcsábítja.

Máté a reggeli megbeszélése előtt nagyon ideges, de Teklának sikerül őt valamennyire megnyugtatni. Végül Andorral egészen magabiztosan kezdik üzleti tárgyalásukat, aztán mégis kudarcot vallanak, ugyanis az egyik tárgyalópartner felismeri Máté személyében a hírhedt békagyilkost. Máté és Andor el vannak keseredve a kudarc miatt. Máté nem akarja feladni, Andor viszont az apjához fordul segítségért.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top