Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1717. rész tartalma

Máté totális csődtömegnek érzi magát. Aláírta a cégüket megszüntető szerződést, és elfogadta a kölcsönt Andor apjától. Mikor később Teklánál… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1717
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. február 27., csütörtök, 21:30-kor

1717. rész tartalma

Máté totális csődtömegnek érzi magát. Aláírta a cégüket megszüntető szerződést, és elfogadta a kölcsönt Andor apjától. Mikor később Teklánál komplikáció adódik – vérezni kezd, Máté nagyon megijed. Szerencsére nincs nagy baj, Teklánál sikeresen kezelik az előadódó komplikációt, azonban szigorú nyugalmat rendel el neki az orvos. Mindketten megijednek, hogy még egy babát elveszítenek.

André szeretne a házban uralkodó siralmas hangulatból szabadulni, a fitneszstúdióban keres kalandot: a bomba külsejű Julit akarja megszerezni. Valóságos versenybe száll a nőért Oszival. Végül sikerül őt megszereznie, és hazavinnie. Otthon aztán csalódottan kell tudomásul vennie, hogy a bombázó csaj az ágyban valóságos katasztrófa. Gyorsan szabadulni akarna tőle, ám új információkat tud meg a lányról, ami miatt nem szakíthat vele.

Dzseni elérkezettnek látja az időt arra, hogy Gáborral végre egymáséi legyenek. Gábort azonban behívják dolgozni, a pillanat megint elúszik. Dzseni Katának és Petrának számol be arról, hogy majdnem megtörtént a dolog, de valami mindig közbejön, pedig ő már nagyon szeretné magát odaadni Gábornak, mire Petra felajánlja, hogy vigye el Gábort a házukba romantikázni az esti medencés buli előtt. Dzseni elviszi Gábort, és már majdnem megtörténik a dolog, mikor a bulizni vágyó fiatalok betoppannak, és megzavarják őket.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top