Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1719. rész tartalma

Reggel Karola továbbra is nagyon aggódik Teóért, mert továbbra sincs hír felőle. Váratlanul beállít egy idegen férfi, aki megnyugtatja Karola… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1719
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 2., hétfő, 21:30-kor

1719. rész tartalma

Reggel Karola továbbra is nagyon aggódik Teóért, mert továbbra sincs hír felőle. Váratlanul beállít egy idegen férfi, aki megnyugtatja Karolát, hogy Teó jól van, ne keressék. Mielőtt még Karola bármit is reagálhatna, az ismeretlen távozik, de nem tud tovább ezen gondolkozni, mert váratlanul megjelennek Teó szülei, akik értesültek arról, hogy az unokájuk kórházba került. Ernő még jobban felháborodik, amikor megtudja, hogy a fia ráadásul megint cserben hagyta a bajban az ő unokáját és a feleségével együtt elindul Bencéhez a kórházba. A kórház folyosóján egy kisebb jelenetet rendez, közben Karolát is kioktatja. Bence közben már jobban érzi magát és ki akar jönni a kórházból, de az orvos még tartóztatja. Ráadásul a nagyszülők magukkal akarják vinni Bencét Szegedre, amit a fiú egyáltalán nem szeretne.

Egy buli után Norbi felszedi Edinát és felmegy a lányhoz. De döbbenetére kiderül, hogy a lány a tanára lánya. Amikor beszámol barátainak a kínos helyzetről, Norbinak eszébe jut, hogy a tanára beszélt az pótvizsga tételekről. Norbi lefekszik Edinával, majd átkutatja a lány apjának dolgozó szobáját, de Edina rajtakapja őt.

Dzseni tényleg nem bírja tovább. Feltétlenül le akar feküdni Gáborral. Dzseni minden bátorságát összeszedi és rendesen ráindul Gáborra, aki azonban úszik a melóban, emiatt Dzseni visszautasítva érzi magát. Azonban nem adja fel ilyen gyorsan és később becsiccsentve és kicsinosítva felbukkan Gábor albérletében.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top