Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1720. rész tartalma

Reggel Karola nyomott hangulatban reggelizik Bencével, aki nincs túl jó passzban, mivel még mindig nincs semmi híre Rozináról. Közben megjelenik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1720
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 3., kedd, 21:30-kor

1720. rész tartalma

Reggel Karola nyomott hangulatban reggelizik Bencével, aki nincs túl jó passzban, mivel még mindig nincs semmi híre Rozináról. Közben megjelenik Maxim és Zsuzsanna, akik Karolához jöttek. Maxim leteremti Karolát, hogy mostanában egyáltalán nem foglalkozik a karrierjével, majd elmondja neki, hogy ma néhány befektetővel fognak tárgyalni és egy újságíróval is találkoznak. Átad Karolának egy borítékot, amit az ajtó előtt talált, majd otthagyja Karolát Zsuzsannával, hogy beszéljék át a mai programot. Karola délután a hangstúdióban lenyűgözni a befektetőket, majd egy hangulatos bárban interjút ad az újságírónak is. A sikeres napot Karola és Maxim néhány itallal ünneplik meg.

Reggel Dzseni jelenetet rendez Gábornak, mert tudni akarja végre, hogy miért nem fekszik le vele. Gábor viszont nem tud beszélni a félelmeiről, és ezzel látszólag végleg elüldözi Dzsenit. Miközben Dzseni ismét megbánja, hogy olyan ingerülten viselkedett, addig Gábor kénytelen lelepleződvén feltenni magának a kérdést, hogy mitől fél igazán.

Norbi jókedvűen azon van, hogy reggel az ő és a barátai pénzéből megvegye Takács lányától a nyelvvizsga feladatait. Edina viszont átveri őt, és a boríték, amit neki ad, sima fehér lapokat tartalmaz. Norbi annyira mérges, hogy elhatározza, hogy betör Ákossal Takács lakásába, és maga szerzi meg a feladatokat. A tanár közben majdnem rajtakapja őket. De aztán Norbi végül a kezében tarthatja a feladatait.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top