Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1721. rész tartalma

Máté rettenetesen megijed, amikor a banktól kap egy levelet, miszerint állandó megbízásait nem tudták teljesíteni, mert kimerült a hitelkeret… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1721
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 4., szerda, 21:30-kor

1721. rész tartalma

Máté rettenetesen megijed, amikor a banktól kap egy levelet, miszerint állandó megbízásait nem tudták teljesíteni, mert kimerült a hitelkerete. A banki tanácsadóval folytatott megbeszélése során ráadásul azzal is szembesül, hogy hátralékban van a lakáshitelének törlesztő részletével is. Máté kétségbeesésében megígéri, hogy másnapig törleszteni fog. Szorult helyzetében Joe-tól akar kölcsönkérni, de végül nem viszi rá a lélek, hogy pénzt kérjen tőle. Máté ezután megkéri Bécyt, hogy adjon neki munkát.

Tamara reggel nagyon izgul, mert ma újra randevúja lesz Misivel. Arra viszont nem számított, hogy vészhelyzet áll elő, és meg kell mentenie Gyöngyi tönkrement frizuráját, ezért később találkozik Misivel. A randevú abszolút romantikus, de amikor Misi a hálószobába vezeti Tamarát, jön a meglepetés, mivel Tamara szembesül a férfi sajátos gyűjtőszenvedélyével.

Kata és Ákos sportbálra készülnek, ahova vendégként magukkal hozhatják Dzsenit és Norbit is. Mindannyian izgatottak az előttük álló este miatt, de aztán Kata legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy Ákost teljesen magába szippantja a szakmai közeg. Schneider Ottó, a menedzser bemutatja Ákost néhány sportmenedzsernek, és a fiú el is feledkezik Katáról. A csalódott lány nem találja a helyét, és egyedül érzi magát, amíg össze nem ismerkedik egy jóképű focista sráccal, Patrikkal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top