Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1722. rész tartalma

Mikor Máté haladékot próbál kérni a bankban, megtudja, hogy lehet, hogy a lakását kényszerárverésre bocsátják. Pánikba esik, és rájön, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1722
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 5., csütörtök, 21:30-kor

1722. rész tartalma

Mikor Máté haladékot próbál kérni a bankban, megtudja, hogy lehet, hogy a lakását kényszerárverésre bocsátják. Pánikba esik, és rájön, hogy Teklával elveszíthetik a tetőt a fejük fölül. Ezért szerez egy melót, otthon golyóstollakat csavaroz össze. Félresöpri a kiábrándító tényt, hogy adósságának megfizetéséhez több tízezer tollat kell összeszerelnie. Mikor Tekla otthon felejti a telefonját, Szofi felajánlja, hogy hazamegy érte, hogy találkozhasson Mátéval.

Amikor Tamara reggel Misinél ébred, rájön, hogy a fiú gyűjtő szenvedélye sajnos nem csak álom volt. De elhatározza, hogy kitart mellette, mert máskülönben szinte tökéletes. Ezért először a barátai elől is elhallgatja a fiú kis hibáját, hogy ne kelljen mentegetőznie. De aztán mégiscsak elmondja. Tivadar őrültnek tartja Misit, amit Tamara makacsul tagad. De mikor újra Misinél jár, aki egy nagyon furcsa ajándékkal lepi meg.

Kareszt Oszi annyira elhalmozza munkával, hogy a fiú úgy érzi, ketté kellene szakadnia. Nagy nehézségek árán sikerül mindent kézben tartania, de mikor valami nagyobb probléma adódik, Joe-hoz fordul segítségért. De hamarosan döbbenten kell ráébrednie, hogy Joe-t nem érdekli a terem és a kollégák. Sőt még úgy is kezeli, mint aki mindenbe beleüti az orrát. Karesz nagyon megbántódik és csalódott barátjában. Nem akarja, és nem is tűri, hogy így bánjanak vele, és nyomást gyakorol Joe-ra.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top