Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1723. rész tartalma

Máté reggel összeveszik Teklával, aki aggódik, mert a férfi nem töltötte otthon az éjszakát. Mivel nem mondhatja meg Teklának, hogy tollakat… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1723
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 6., péntek, 21:30-kor

1723. rész tartalma

Máté reggel összeveszik Teklával, aki aggódik, mert a férfi nem töltötte otthon az éjszakát. Mivel nem mondhatja meg Teklának, hogy tollakat szerelt össze a pincében azért, hogy megmentse a lakásukat az árverezéstől, hazudik neki és megbántja ezzel a lányt. Csúnyán összebalhéznak és Máté rossz lelkiismerettel elindul a városba, amikor hirtelen ajánlatot kap a céges autóra. A gyanús autókereskedő pénzt ajánl a lízingelt kocsiért, de Máténak azt kellene mondania, hogy ellopták az autót.

Dzseni reggel ráveszi Gábort, hogy menjenek el aquaparkba. De a kiruccanás nem úgy alakul, ahogy Dzseni tervezte, mert Gáborral flörtölni kezd egy lány. Dzsenit hatalmába keríti a féltékenység és kiosztja a lányt.

Virág arra ösztönzi reggel Lalit, hogy ma végre költözzön át hozzá. Lali össze akar költözni a barátnőjével, de fél attól, hogy jó ötlet-e Noémival is összeköltözni. Lali épp csak berendezkedik Virágnál, de lesokkolódik mikor Noémi majdnem csokit ad a görényeinek. Virág is kiakad a húgára, és emiatt feldúltan érkeznek Lali albis búcsú bulijába, ahol Lali elérzékenyül a barátai szeretetétől. Amikor Joe-tól búcsúzik Lali, bevallja, hogy milyen nehéz innen elköltöznie.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top