Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1724. rész tartalma

Máté reggel vegyes érzelmekkel áll a céges kocsi illegális eladása előtt, ami mára várható. Mikor a „vevő” későbbre akarja tenni a találkozás… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1724
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 9., hétfő, 21:30-kor

1724. rész tartalma

Máté reggel vegyes érzelmekkel áll a céges kocsi illegális eladása előtt, ami mára várható. Mikor a „vevő” későbbre akarja tenni a találkozás idejét, Máté megijed, hogy meghiúsul az üzlet. Elmondja Joe-nak, hogy mire készül, aki próbál hatni Máté lelkére, de mégsem sikerül őt lebeszélnie tervéről. Nem sokkal azelőtt, hogy az autókereskedő megjelenne, kiderül, hogy Tekla kölcsönadta a kocsit az apjának.

Szofi nagyon megdöbben, mikor Krisztián váratlanul megjelenik a fodrászatban és azt állítja, hogy Zorró teherbe ejtette az ő kutyáját. Szofi már csak a puszta feltevés miatt is keményen szemrehányást tesz Krisztiánnak, és Tamara és Tivadar segítségével kidobja őt az üzletből. Később a parkban Szofi viszontlátja Krisztiánt és kutyáját, és a vita folytatódik, végül rémülten megállapítják, hogy a kutyáik eltűntek.

Gábor nagyon aggódik, mert Marika és Vilma bejelentkezett hozzájuk, hogy megismerkedjenek a fiaik barátnőivel. Lali boldog, hogy az anyukáik barátnők lettek, és alig várja, hogy bemutathassa Virágot. Marika letámadja Gábort, hogy Dzseni túlságosan fiatal hozzá és nagyon vékony. Dzseni nagyon igyekszik, hogy elnyerje az ,,anyósa” szimpátiáját, de nem jön össze neki semmi, végül azzal próbálja menteni a helyzetet, hogy elhívja a csapatot a légtorna edzésére.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top