Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1725. rész tartalma

Ákos aggódik Norbiért, mert megállás nélkül folytatja a féktelen bulizós szériáját, de amikor szóba hozza ezt Norbi előtt, a barátja el akar… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1725
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 10., kedd, 21:30-kor

1725. rész tartalma

Ákos aggódik Norbiért, mert megállás nélkül folytatja a féktelen bulizós szériáját, de amikor szóba hozza ezt Norbi előtt, a barátja el akarja tussolni azzal, hogy jól van, csak hiányzik neki a régi barátja, aki régen benne volt a bulikban, és nem csak a fociról szólt állandóan minden. Ákos rájön, hogy talán Norbinak igaza van, és elhanyagolta mostanában, ezért vele tart egy buliba, ahol találkoznak Patrikkal is, akiről kiderül, hogy csapattársa lett Ákosnak.

Krisztián meglepi Szofit, aki megjelenik reggel az albérletben, és az előző napi csók miatt bocsánatot akar kérni tőle. Amikor randevúra hívja, Szofi először nemet mond, de később Tamarával beszélgetve rájön, hogy talán mégis esélyt kellene adnia a srácnak. Meglepő módon, a randevú során Krisztián egy más oldalát ismeri meg.

Karesz magára marad a DJ Sport fitneszben, amikor Oszi beteget jelent. Némi nyomást gyakorolva végre rá tudja venni Joe-t arra, hogy ne hagyja, hogy a terem teljesen tönkremenjen, és addig nyüstöli, míg Joe kénytelen bemenni, annak ellenére, hogy nincs túl sok kedve az ügyvezetői feladatokhoz. Bent is inkább hagyja, hogy Karesz tárgyaljon a beszállítókkal. Karesz annyira jól végzi a munkáját, hogy Joe felajánlja neki, hogy teljes munkaidőben dolgozzon a DJ Sport fitneszben.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top