Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1726. rész tartalma

Karesz lelkesedése a DJ Sport Fitneszben megkapott teljes munkaidős állás miatt hamar elszáll, amikor a klub edzői nem igazán akarják őt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1726
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 11., szerda, 21:30-kor

1726. rész tartalma

Karesz lelkesedése a DJ Sport Fitneszben megkapott teljes munkaidős állás miatt hamar elszáll, amikor a klub edzői nem igazán akarják őt teljes értékű csapattagként elfogadni. Ám a nap folyamán bebizonyítja, hogy mennyire nélkülözhetetlen a szalonban: egyrészt akkor, amikor kidob egy renitens vendéget, másrészt, pedig amikor besegít az egyik vendég lerobbant kocsijánál. Karesz megbizonyosodik róla, hogy valóban fontos szerepet tölt be az edzőteremben.

Evelint reggel kis híján elüti egy biciklis srác, akivel össze is vesznek. Később ki akar tolni a fiúval, ám összekeveri valakivel, és így kínos helyzetbe kerül. Evelin Niki előtt nem tudja tagadni, hogy hatással van rá a srác vonzereje. Noha visszautasítja a randit a jóképű Félixszel, de később megbánja ezt. Nikinek azonban sikerül újra kapcsolatba hoznia kettejüket.

Norbit a zuhanás után bevitték a kórházba. Ákos mindvégig önmagát hibáztatja, mert szerinte jobban kellett volna vigyáznia a barátjára. Patrik velük tart és bátorítja a csapatot, ő is nagyon aggódik Norbiért. Szerencsére Norbi kisebb agyrázkódással és zúzódásokkal megússza a dolgot. Az orvosok értesítik Norbi apját, aki részegen be is állít a kórházba, és jókora felfordulást okoz. Katát viszont nagyon meglepi, hogy Norbi anyja minimális érdeklődést sem mutat a fia iránt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top