Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1727. rész tartalma

Gábor reggel meglehetősen ki van készülve, mert Roland távozása óta folyamatosan dolgozik. Barátai húzzák, hogy ez már biztos a kor, hiszen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1727
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 12., csütörtök, 21:30-kor

1727. rész tartalma

Gábor reggel meglehetősen ki van készülve, mert Roland távozása óta folyamatosan dolgozik. Barátai húzzák, hogy ez már biztos a kor, hiszen másnap 38 éves lesz. Bár Gábor semmi másra nem vágyik jobban annál, hogy aludhasson, Dzseni szeretne vele ünnepelni a születésnapja előtti napon. Gábor köszönettel visszautasítja az ajánlatot, de nem sejti, hogy Dzseni ennek ellenére tervez valamit.

Kata és Ákos meglehetősen aggódnak, mert Norbi a balesete dacára nem akar észhez térni. Mikor Katának a kezébe kerül egy fotó, amin Ákos és Norbi állnak a szüleikkel gyerekkorukban, megint feltámad benne a kíváncsiság, hogy kiderítse, miért hagyta ott a fiát Norbi anyja. Lehet, hogy ez a kulcsa Norbi problémáinak? Sikerül megszereznie a pékség címét, ahol utolsó információk szerint Norbi anyja dolgozott. Ákos rajtakapja, amikor rákeres a címre, kiakad, és azzal vádolja, hogy nem Norbi javát nézi.

Tekla reggel fánkokat visz, hogy kedveskedjen kollégáinak, de se a másnapos Tivadar, se Tamara nem kérnek belőle. Később Tekla úgy érzi, hogy Tamara és Tivadar őt beszélik ki, és mikor csatlakozna egy beszélgetéshez, abból is kiszorítva érzi magát. Máténak mondja el, hogy milyen egyedül érzi magát, mióta hazaköltöztek, és hiába próbálkozik a szalonban, csak falakba ütközik. Már azon kezd agyalni, hogy benne van a hiba, de Máté eloszlatja ezt a félelmét.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top