Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1728. rész tartalma

Kata és Ákos a fejükbe vették, hogy titokban megkeresik Norbi anyját, Szilvit. Kata azt reméli ettől, hogy újra kapcsolatuk lesz Norbival… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1728
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 13., péntek, 21:30-kor

1728. rész tartalma

Kata és Ákos a fejükbe vették, hogy titokban megkeresik Norbi anyját, Szilvit. Kata azt reméli ettől, hogy újra kapcsolatuk lesz Norbival, aki az utóbbi időben már csak iszik és bulizik. Mikor végül beszélnek Szilvivel, a nő Kata számára egy szimpatikus anya benyomását kelti. Kata megígérteti Szilvivel, hogy segíteni fog a fiának.

Bori bár energikusan és professzionálisan próbálja végezni a munkáját éjszakai menedzserként, de André előtt nem tudja tagadni, hogy nagyon szeretne a színpadon táncolni. Azonban abban is biztos, hogy helyesen döntött, mikor a felelősségteljes, rendes állást választotta a tánc helyett. Viszont amikor az egyik táncosnő lebetegszik, és a helyette beugró lányt kifütyüli a közönség, Bori kisegít a színpadon.

Dzseni elbizonytalanodva azt hiszi, hogy túl kell licitálnia Gábor barátait Gábor születésnapján, és egy nagy meglepetést tervez Gábornak. Úgy gondolja, hogy ezzel az ötlettel nagyon betalált, de a terve balul sül el, mert Gábor valójában nem úgy élvezi a dolgot, ahogy Dzseni azt remélte. Este elmennek Gábor születésnapi bulijára, ahol Dzseni megint úgy érzi, hogy Gábor barátai a háttérbe szorítják őt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top