Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1729. rész tartalma

Máté kétségbeesetten próbál pénzt összelapátolni a hiteleire és a tartozásaira, és szorult helyzetében megragadja az utolsó szalmaszálat is.… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1729
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 16., hétfő, 21:30-kor

1729. rész tartalma

Máté kétségbeesetten próbál pénzt összelapátolni a hiteleire és a tartozásaira, és szorult helyzetében megragadja az utolsó szalmaszálat is. Jelentkezik sztriptíz-táncosnak egy meleg-bárba, de röviddel a fellépése kezdete előtt felfedezi, hogy Tivadar, Tekla és Attila is a vendégek között vannak. Máté pánikba esik és felvesz egy maszkot, nehogy felismerjék. Utána viszont megfogadja, hogy soha többé nem fog itt munkát vállalni.

Amikor Dzseni minden szabad percét Gáborral akarja tölteni, a barátai elkezdik cikizni, hogy Gábort biztos idegesíti, hogy Dzseni ennyire ráakaszkodott. Gábor határozottan cáfolja ezt – később azonban rajtakapja magát, hogy tényleg szeretne kicsit egyedül lenni. Füllent egyet és azt mondja Dzseninek, nincs rá ideje, mert gyúrni akar menni. Mivel utána lelkifurdalás gyötri, kényszeríti magát, hogy valóban elmenjen sportolni.

Norbi sokkot kap, amikor az anyja felhívja és érdeklődik iránta. Zaklatottan leteszi anélkül, hogy egyetlen szót is váltana vele. Dzseni tanácsára azonban felismeri, hogy neki és Szilviának még sok mindent kell tisztázniuk és felkeresi az anyját. Azonban az időpont egyáltalán nem alkalmas Szilviának és azt mondja, találkozzanak később, mert ott várja a mostohafia, Dominik.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top