Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1730. rész tartalma

Szofinak izgatottan kezdődik a reggel, mivel Krisztián meghívta őt ebédelni. Tamara örül a barátnője örömének, és úgy néz ki, hogy végre neki… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1730
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 17., kedd, 21:30-kor

1730. rész tartalma

Szofinak izgatottan kezdődik a reggel, mivel Krisztián meghívta őt ebédelni. Tamara örül a barátnője örömének, és úgy néz ki, hogy végre neki is összejön valami, amikor a randi appon keresztül, a sármos Tibi meghívja őt egy randira a T.É.R.-be. Mindketten úgy érzik, végre rátaláltak egy igazi kapcsolatra, de míg Szofi randevúja egy romantikus csókban végződik, Tamara megbántva kénytelen felismerni, hogy Tibi csak kihasználta őt.

Karola elfogadta az orvos tanácsát és Bencét egy rehabilitációs központban kezelik tovább. Teó továbbra sem került elő, és Rozina is elmenekült a nehéz helyzet elől. Karola ennek ellenére mindent megtesz a fiúért Bori támogatásával. Karola bizakodása ellenére Bence állapota rosszabbodott a rehabon. Teljesen elhanyagolta magát és a gyógyszereit sem szedi már egy ideje. Rozina hiánya és apjának eltűnése sem segíti a gyógyulását.

Norbi még mindig frusztrált az anyja visszautasítása miatt és az egész drámáért Ákost és Katát okolja. Mivel nem tud kiköltözni, így két részre osztja az albérletet. Patrik kiköltözik, mert nem bírja ezt a feszkót. Ákos és Kata ledöbbennek és győzködik Norbit, hogy béküljön ki velük, ám Norbi makacskodik, hogy nem fog békejobbot nyújtani az árulóknak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top