Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1731. rész tartalma

Mátén egyre nagyobb a nyomás, miközben Tekla arról áradozik, hogy mennyire megbízik benne, és hogy mennyire biztos abban, hogy Máté mindent… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1731
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 18., szerda, 21:30-kor

1731. rész tartalma

Mátén egyre nagyobb a nyomás, miközben Tekla arról áradozik, hogy mennyire megbízik benne, és hogy mennyire biztos abban, hogy Máté mindent megtenne a családjáért. Így nem marad más hátra, Máté kénytelen ismét felkeresni a meleg bár főnökét, hogy megérdeklődje, milyen egyéb állásajánlata van a számára. Ám amikor kiderül, hogy egy meleg hotline-ról van szó, Máté gyorsan visszakozik. Annyira szégyelli magát, hogy még a próbahívást is képtelen lebonyolítani. Ráadásul a banki tanácsadója közli vele, hogy felmondták a hitelszerződését, és négy hét múlva árverésre kerül a lakásuk.

Az előző napi randi kudarca, valamint Szofi boldogsága Krisztiánnal jobban megviseli Tamarát, mint azt gondolta volna, és ezt kollégái is észreveszik rajta. Tivadar és Szofi azon gondolkodik, hogyan dobhatnák fel a barátnőjüket. Ráveszik a fodrászat egyik ezotériára fogékony vendégét, hogy kávézaccból jósoljon Tamarának, és mondja neki azt, hogy rövidesen megismerkedik az álompasival. A vendég azonban jóval konkrétabb dolgokat állít Tamarának, ugyanis leírja azt a ,,rózsalovagot”, akivel Tamara még aznap este egy bárban találkozni fog.

Karesz elhatározza, hogy eléri, hogy Joe véglegesen a jobb kezének válassza. Mindenképp be akarja bizonyítani a barátainak és magának is, hogy sikerülni fog. A DJ Sport Fitneszben azonban azzal szembesül, hogy Dávid botránya miatt még mindig nagyon kevés a vendég. Így arra jut, hogy át kell alakítani a helyet, de Joe az ezzel járó költségek miatt először lerázza a lelkes fiút. Egy Milánnal folytatott beszélgetés során azonban Karesznek bevillan a tökéletes ötlet.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top