Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1732. rész tartalma

Miután Máté annyi nehézségen ment át, és ellepi az adósság, még Tekla előtt is majdnem lebukik, amikor kikapcsolják az áramot. Először még… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1732
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 19., csütörtök, 21:30-kor

1732. rész tartalma

Miután Máté annyi nehézségen ment át, és ellepi az adósság, még Tekla előtt is majdnem lebukik, amikor kikapcsolják az áramot. Először még el tudja titkolni a lány elől az igazi okát, de amikor nem tudja máshogy összekaparni az áramszámlára a pénzt, felveszi a kapcsolatot Leóval, aki felajánlotta neki, hogy dolgozzon nála.

Kareszt majd szétveti az energia, és élvezi, hogy szabadon dönthet a DJ Sportfitnesz dolgaival kapcsolatban. De kicsit visszaveti a lelkesedést, amikor pár kigyúrt fiatal szerint nem elég fitt, ahhoz hogy egy edzőterem hiteles vezetője legyen. Így arra az elhatározásra jut, hogy 30 nap alatt kocka hasa lesz, amit minden nap dokumentál, és a DJ Sportfitnesz reklámjához használja.

Karolát reggel még mindig bántja, hogy Bence továbbra sem akar beszélni vele. Bori biztatja, hogy ne adja fel és látogassa meg Bencét a rehabon. Hirtelen Karolának eszébe jut, hogy elfelejtette felhívni a titokzatos nyomozót, hogy megtudja, mi van Teóval, ám a szám nem jelentkezik. Később a kávézóban mégis sikerül találkozni a nyomozóval, ahová támaszként Bori is vele tart. Karola megtudja, hogy Teó hova tűnt el.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top