Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1733. rész tartalma

Reggel megjelenik Orsi a házban és elmondja, hogy kicsit puhította Rozinát, aki hajlandó Karolával beszélni. Karola reménykedni kezd, de ami… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1733
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 20., péntek, 21:30-kor

1733. rész tartalma

Reggel megjelenik Orsi a házban és elmondja, hogy kicsit puhította Rozinát, aki hajlandó Karolával beszélni. Karola reménykedni kezd, de amikor beszélnek, Karola mégsem tudja rávenni a lányt, hogy segítsen. Karola dühös, ráadásul ma kell felénekelnie az új dalát a hangstúdióban, ahol szintén nem mennek jól a dolgok. Karola estére nem tudja tovább tartani magát és kétségbeesik. Túl sok minden történt az elmúlt napokban és szörnyen aggódik Bencéért is.

Amikor Szofi egy átmulatott éjjel után az albérlet mögött csókolózik Krisztiánnal, azt hiszi, végre az ágyban fognak kikötni. Amikor azonban Krisztián elköszön, Szofi valamennyire megkönnyebbül. Igazából fél belevágni valami komolyba Tamás után. Tamara és Tivadar viszont bátorítják. Később Szofi fel is tesz mindent egy lapra és el akarja csábítani Krisztiánt, ő viszont újra hárít. Szofi megijed és összeszedi a bátorságát és megkérdezi Krisztiánt, mi az oka, hogy nem akar vele lefeküdni.

Karesz reggel nagyon eltökélt, hogy 30 nap alatt fitt lesz és így a DJ reklám arcává válik. De nagyon elmegy a kedve, amikor megtudja, hogy egy konkurens terem ellopta az ,,egyet fizet, kettőt kap“ ötletét. Amikor elmeséli ezt Oszinak, az rászól, hogy a frusztrációit inkább az edzésben vezesse le. Azt is javasolja Karesznek, hogy fotókkal dokumentálja a teste változásait.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top