Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1734. rész tartalma

Rozina reggel feszült a döntésétől, hogy ma meglátogatja Bencét. Bori és Karola is vele tart rehabra, hogy lássák a találkozást. Rozinát az… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1734
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 23., hétfő, 21:30-kor

1734. rész tartalma

Rozina reggel feszült a döntésétől, hogy ma meglátogatja Bencét. Bori és Karola is vele tart rehabra, hogy lássák a találkozást. Rozinát az orvos faggatja, hogy miért nem jött eddig, és miért akarja most látni Bencét, aki éppen beállít az orvosi szobába. Rozinát sokkolja Bence látványa. Miután Karoláék leléptek könyörög a fiúnak, hogy ne adja fel, amit a fiú végül meg is ígér neki.

Szofi reggel azon töpreng, vajon Krisztiánnal csak barátok lesznek-e, mivel a férfi egész hétvégén és hétfő reggel megint nem akar vele lefeküdni. Szofi kollégái ráadásul telebeszélik Szofi fejét, és azt feltételezik, hogy Krisztián tartózkodó magatartása mögött valami rejtett pszichés vagy testi problémák állhatnak. Szofi teljesen elbizonytalanodva végül kérdőre vonja Krisztiánt. A férfi nem mondhat mást, mint pénteken; azt szeretné, ha az első együttlétük különleges lenne.

Bella magán kívül van az örömtől, mikor a zenéi letöltése után járó első kifizetés megérkezik Karesz bankszámlájára. Bellának soha nem volt még egyszerre ennyi pénze, és elkapja őt a vásárlási láz. Milán felismeri, hogy Bella éppen egy adósságcsapdába sétál bele. Végül Bella is kiszámolja, hogy több volt a kiadása, mint a bevétele.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top