Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1735. rész tartalma

Reggel váratlanul beállít Bence Rozinával, akit kiengedtek a rehabról. Karola nagyon hálás Rozina segítségének. Ám amikor Bence nagyszülei… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1735
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 24., kedd, 21:30-kor

1735. rész tartalma

Reggel váratlanul beállít Bence Rozinával, akit kiengedtek a rehabról. Karola nagyon hálás Rozina segítségének. Ám amikor Bence nagyszülei megtudják, hogy Bence a tudtuk nélkül távozott a kórházból, szörnyen felpaprikázva eljönnek Bencéért. Ott Ernő, Bence nagyapja nekiesik Rozinának, ám Bence a sarkára áll és megvédi a volt barátnőjét, majd elküldi a nagyszüleit. Karola közben megpróbál a zenei karrierjére koncentrálni, ám Barbi megjelenése teljesen összezavarja.

Máté számára világossá válik, hogy mennyire szorul a hurok a nyaka körül és mindent egy lapra kell feltennie, hogy mégis megszerezze a hitelből még fenn álló tartozás kiegyenlítéséhez szükséges pénzt, amikor a bank a közeledő árverezés miatt bejelenti másnapra egy ingatlanbecslő érkezését. Máté a maradék pénzével elmegy egy kaszinóba, hogy szerencsét próbáljon a ruletten. Ám mielőtt még erre sor kerülhetne, egy trükkös csaló ellopja a pénztárcáját.

Dzseni reggel kiborul, amikor az édesanyjától kap egy tájékoztató füzetet a szexuális úton terjedő nemi betegségekről, mert félti Dzsenit a tapasztalt Gábortól. Kellemetlenül érezve magát Dzseni elmenekül, s találkozik a barátaival, ahol Norbiék megtalálják a könyvet és elkezdi Dzsenit piszkálni. Dzseni végül beszél Gábornak az anyja félelmeiről, de úgy érzi, hogy Gábor nem veszi őt komolyan a „biztonságos szexszel kapcsolatban. Hiszen Gábor már tényleg sok nővel volt együtt!

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top