Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1736. rész tartalma

Az anyagi csőd előtt álló Mátét egy emlékeztető a mobilján arra figyelmezteti, hogy a bank mára küld értékbecslőket a lakás átvizsgálására… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1736
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 25., szerda, 21:30-kor

1736. rész tartalma

Az anyagi csőd előtt álló Mátét egy emlékeztető a mobilján arra figyelmezteti, hogy a bank mára küld értékbecslőket a lakás átvizsgálására. Máté pánikba esve megpróbálja kitessékelni Teklát a lakásból. Miközben a becsüsök nem sokkal később felmérik a lakását, Máté rájön, hogy Tekla és ő hamarosan tényleg hajléktalanok lesznek. Kétségbeesetten próbálja rábeszélni Teklát, hogy menjenek vissza Londonba. Ezzel azonban Máté csak annyit ér el, hogy Tekla komolyan elkezd aggódni az egészségi állapota miatt.

Gábor nem nagyon találja magát a kapcsolatában Dzsenivel. Eleinte örül neki, hogy Dzseni a T.É.R.-ben is kisegít, hogy a közelében legyen. Amikor azonban még a fitneszszalonba is vele tart, Gábornál elszakad a cérna és elég durván ráförmed Dzsenire, amiért a lány már levegőt venni se hagyja. Dzseni megbántódik, Gábornak pedig lelkifurdalása lesz. Evelin azt mondja neki, hogy egyszerűen beszélnie kellene Dzsenivel.

Tamara hosszú várakozás után végre elhatározza magát, és felhívja Miklóst, a rózsás tetoválású pincért, hogy randira hívja. Döbbenetére azonban nem sokkal később egy másik csajjal látja csókolózni a férfit. Ahelyett azonban, hogy megbántódva összeomlana, kieszel egy bosszútervet. Látszólag továbbra is benne van a randiban, majd egy csábító trükk által sikerül megleckéztetnie Miklóst.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top