Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1737. rész tartalma

Evelin ledöbbenve állapítja meg, hogy Niki véletlenül használhatatlanra mosta a fehérneműit. Mind összement, elszíneződött. Evelin a kezdeti… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1737
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 26., csütörtök, 21:30-kor

1737. rész tartalma

Evelin ledöbbenve állapítja meg, hogy Niki véletlenül használhatatlanra mosta a fehérneműit. Mind összement, elszíneződött. Evelin a kezdeti kiakadás után jót derül, mikor mélyen elásva a fiókjában talál egy nagymami bugyit. Evelin el akar indulni, hogy új fehérneműket vegyen magának, de ekkor meglepetés szerűen betoppan Félix, és megmagyarázza miért nem jelentkezett az utolsó találkozásuk óta. Evelin enged a csábításnak, és spontán randizik Félixszel, ami a lány nagy meglepetésére csókkal végződik. Evelint elragadja a hév, és szexelne Félixszel, mikor eszébe jut, hogy tökéletes vágygyilkos bugyit visel.

Joe reggel telefonon beszél a banki tanácsadójával, és habár szeretne segíteni, de csak minimális összeget tudna kimozgatni a DJ Sportfinszből, hiszen Dávid miatt komoly tartozása van a bank felé. Joe fájó szívvel elmondja Máténak, a helyzetet, és megígéri, hogy mellette áll mindenben. Mikor Máté már majdnem kitálal Teklának, Tekla elmeséli, mennyire aggódott Máté egészsége miatt, amitől megint felment a vérnyomása.

Dzsenit bántja, hogy ő jobban akar Gáborral lenni, mint a fiú vele, ezért elhatározza, hogy visszavesz. De Gábor megkapja a visszaigazolást Dzseni jelentkezéséről egy páros crossfit versenyre, amire a lány még korábban jelentkezett. Gábor azt hiszi, hogy Dzseni annak ellenére jelentkezett, hogy ő világosan megmondta neki, hogy ne tegye. Dzseninek sikerül megértetnie Gáborral, hogy ez nem így történt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top