Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1738. rész tartalma

Evelin úgy érzi, hogy képes lenne beleszeretni Félixbe, és biztos benne, hogy a mai napon jobb lesz vele a szex. Ám hamarosan ki kell ábránd… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1738
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 27., péntek, 21:30-kor

1738. rész tartalma

Evelin úgy érzi, hogy képes lenne beleszeretni Félixbe, és biztos benne, hogy a mai napon jobb lesz vele a szex. Ám hamarosan ki kell ábrándulnia, mivel Evelin semmit sem érez szex közben, rájön, hogy Félix szerszáma túl kicsi számára. Mivel nem akarja megbántani Félixet, inkább megjátssza előtte az orgazmust. De amikor ráébred, hogy ez hosszú távon nem megoldás, és végre rászánja magát, hogy beszéljen a dologról Félixszel.

Szofinak elakad a lélegzete, amikor reggel Krisztián megajándékozza egy pár fülbevalóval. Miután azonban Tivadar felhívja arra a figyelmét, milyen drága ajándékot kapott, Szofi komolyan elgondolkozik azon, hogy kapcsolatuk alakulása terén Krisztián talán egy lépéssel előtte jár. Tisztázni akarja a helyzetet, ezért elmondja Krisztiánnak, hogy ő még nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra. Krisztián látszólag lazán fogadja a hírt, de hamar kiderül, hogy eléggé csalódott.

Bella fájón ráébred, mennyire hiányzik életéből a szex. Orsi arra biztatja, hogy váltson át flört-üzemmódra. Bella munkahelyén adódik is egy jó lehetőség, ám Milán akaratlanul elég durván keresztülhúzza a lány számításait, így lőttek a gyors, bonyodalommentes szexnek. Mivel Bella végül minden dühét Milánon vezeti le, az kiakad, és a lány fejét leordítva közli, hogy vele nem lehet így bánni. Bellát annyira felizgatja a heves letolás, hogy hirtelen elhatározással lefekszik Milánnal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top