Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1739. rész tartalma

Norbi újra együtt bulizott a barátaival, és napközben is folytatja a törzshelyükön. Nagyon élvezi, hogy megint felszabadultnak érezheti magát… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1739
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 30., hétfő, 21:30-kor

1739. rész tartalma

Norbi újra együtt bulizott a barátaival, és napközben is folytatja a törzshelyükön. Nagyon élvezi, hogy megint felszabadultnak érezheti magát távol a családi zűröktől. Nem veszi észre, hogy egy kisfiú követi, aki figyeli őt és a barátait. Norbi a nap folyamán újra és újra belebotlik a fiúba, míg végül zavartan azon gondolkozik, mit akarhat tőle a srác.

Szofi attól tart, hogy múlt héten elüldözte Krisztiánt, miután visszaadta neki az ajándékba kapott fülbevalót, és ez után a férfi egész hétvégén nem is jelentkezett. Amikor váratlanul összefutnak a fodrászatban, ahová Tivadar hívta Krisztiánt megszerelni egy polcot, Szofi úgy érzi, hogy feszült köztük a légkör. Végül összeszedi magát és megkérdezi Krisztiánt, most akkor vége köztük mindennek? Krisztián azonban kijelenti, hogy ő csak próbálja tiszteletben tartani Szofi kérését és lazábbra vette a kapcsolatot. Nem akarja korlátozni Szofit, és ezzel gyorsan le is lép. Szofit bántja, hogy Krisztián hirtelen ilyen távolságtartó lett. Rájön, hogy abbéli félelmében, hogy újra sérülhet, mindent tönkretett.

Milán be van indulva és reméli, hogy a pénteki összekavarodásuk után ma is közelebb kerülhet Bellához és nagyon nyomul rá. Bella azonban idegesen elküldi. Később frusztráltan összevesznek, ami Milán meglepetésére majdnem szexbe csap át. Rájön, hogy csak fel kell dühítenie Bellát ahhoz, hogy szexelhessen vele. Ezért addig provokálja a lányt munka közben, míg az végül egy heves vitát követően valóban lefekszik vele.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top