Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1740. rész tartalma

Norbi nem hisz a szemének, amikor buli után reggel hazaér és a tegnapi fura leskelődő tinédzser ott ül az albérletben a konyhában. Amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1740
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 31., kedd, 21:30-kor

1740. rész tartalma

Norbi nem hisz a szemének, amikor buli után reggel hazaér és a tegnapi fura leskelődő tinédzser ott ül az albérletben a konyhában. Amikor Dominik Norbi barátai előtt is megerősíti, hogy ő Norbi mostohatestvére, és meg akar vele ismerkedni, Norbi teljesen elzárkózik. Mérgesen kidobja Dominikot, és Katára és Ákosra sem hallgat, amikor felróják neki, hogy nagyon bunkón viselkedik. Norbi mérgesen elhúz egy buliba, ahol balhézni kezd, és amikor Ákos és Kata meg akarják védeni, frusztráltan elhajtja a barátait.

Tamara színes partidekorációval és muffinokkal készül Joe születésnapjára, mert azt hiszi, hogy ezzel majd örömet okoz neki. Ám amikor meghallja, hogy Joe telefonon kifigurázza őt Barnának, megsértődik, és kiosztja Joe-t. Joe szintén felhúzza magát, és idegesen a motoros haverjaihoz menekül. Evelin igyekszik békíteni. Rábeszéli Tamarát és a többieket, hogy tanuljanak be egy szexi táncot Joe-nak.

Karesz továbbra is nagyon motivált, hogy elérje az edzéstervben kitűzött céljait, hogy élő reklámtáblaként majd sikerül még több vendéget bevonzaniuk a terembe. Ám amikor Oszival ellenőrizni szeretnék a mérlegen, hogy milyen eredményeket ért el, gyorsan ki kell józanodnia. Hiába étkezett egészségesen és edzett az elmúlt másfél hétben, alig pár dekát sikerült leadnia. Karesz Oszi figyelmeztetése ellenére szigorítani akar a diétáján, és nem hajlandó többet enni. Ám az éhségtől ideges lesz és Orsival is összeveszik.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top