Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1741. rész tartalma

Miközben Tekla boldog, hogy Mátéval van, a fiú majd’ elsüllyed szégyenében, amikor Attila, Tekla apja tudomást szerez a csődről. Tekla egyre… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1741
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 1., szerda, 21:30-kor

1741. rész tartalma

Miközben Tekla boldog, hogy Mátéval van, a fiú majd’ elsüllyed szégyenében, amikor Attila, Tekla apja tudomást szerez a csődről. Tekla egyre jobban aggódik Máté miatt, és azt reméli, hogy talán az apja képes rá hatni. Eközben Mátét meglátogatja Andor és az ő apja, Farkas, mivel már esedékes a hitel első részlete. Amikor Máté már azt hiszi, hogy a helyzet nem is lehetne rosszabb, hirtelen beállít Attila, és Farkastól megtudja az igazat. Máté megsemmisül.

Norbi elszörnyedve jön rá, hogy az előző napi látogatása során Dominikék házánál elveszíthette a pénztárcáját. Ha tetszik, ha nem, vissza kell mennie, de mikor egy autó közelít a házhoz, gyorsan elbújik. Végignézi, ahogy a családtagjai egyenként kiszállnak. Legnagyobb megdöbbenésére nem csak az idegesítő mostohatestvérét pillantja meg, hanem egy idegen férfit is, karján egy kétéves gyerekkel. Rádöbben, hogy az anyjának lett egy új családja.

Evelin összejön Félixszel, de változatlanul nem igazán működik köztük a kémia: el kell játszani a fiú előtt, hogy orgazmusa van. Ám miután a fiú bevallotta neki, hogy ő az első nő, akit ki tudott elégíteni szexuálisan, nem meri megmondani, hogy ez nem így van. Ezek után megpróbálja azt javasolni Félix számára, hogy használjanak szexuális segédeszközöket, azonban Félix hallani sem akar erről. Evelin rájön, hogy muszáj lesz őszintén beszélnie Félixszel, ha azt szeretné, hogy működjön a kapcsolatuk. De amikor végül nagy nehezen elárulja a fiúnak, hogy mi az igazi problémája, minden visszafelé sül el.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top