Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1742. rész tartalma

Mikor Máté megkapja ajánlott levélben a kényszerárverezés pontos időpontját, kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy Attilához fordul… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1742
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 2., csütörtök, 21:30-kor

1742. rész tartalma

Mikor Máté megkapja ajánlott levélben a kényszerárverezés pontos időpontját, kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy Attilához forduljon segítségért. Mivel alig tudja rávenni dühös apósát, hogy Tekla előtt továbbra is titokban tartsák az igazságot, Máté még az eddigieknél is rosszabbul érzi magát a bőrében. Ráadásul Attila nem akar és nem is tud ígérni semmi biztosat, így Máté végül kilátástalanságában a T.É.R-be menekül, ahol alkoholba próbálja fojtani bánatát.

Ákos alig hisz a szerencséjének, amikor reggel megkapja egy labdarúgócsapat meghívását az edzőtáborba. Kata is lelkes és örül a barátja sikerének, bár a közelegő utazás híre kicsit megrémiszti. Ákos örömét megkeseríti a gondolat, hogy hosszabb ideig távol lesz Katától és a barátaitól. Attól meg különösen tart, hogy a távkapcsolat majd válságba sodorhatja a kapcsolatukat Katával.

Tamara ma el akar repülni az anyjával Mallorcára, amikor is egy kis malőr történik vele: a haján lévő formázó habba beleragad a szárítóbúra és nem bírja levenni a búrát. Minden házi praktika kudarcot vall és Tamara már attól tart, hogy le fogja késni a járatát – vagy, ami még rosszabb: le kell vágni a haját. Pánikba esve a tűzoltók segítségét kérik, akik először azt hiszik, hogy Tamara csak szórakozik velük.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top