Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1743. rész tartalma

Máté Joe-nál aludt, mivel szégyenében nem mert Tekla szeme elé kerülni azok után, hogy most már teljesen biztosan tudja, hogy néhány napon… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1743
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 3., péntek, 21:30-kor

1743. rész tartalma

Máté Joe-nál aludt, mivel szégyenében nem mert Tekla szeme elé kerülni azok után, hogy most már teljesen biztosan tudja, hogy néhány napon belül el fogják árverezni a lakásukat. Utolsó reménye Tekla apja, Attila, aki talán licitálhatna a lakásra. Attila azonban kénytelen csalódást okozni Máténak – pillanatnyilag egyszerűen nincs ennyi pénze. Máté kétségbeesik, de amikor ott áll, hogy végre elmondja az igazat Teklának.

Norbi reggel döbbenten fedezi fel, hogy a laptopja tönkrement és éppen akkor, amikor DJ-ként egy fontos fellépése lesz, amihez szüksége van a számítógépre. Ugyan Dominik rögtön felajánlja neki a segítségét, ám Norbi nem akarja, hogy bármi köze is legyen hozzá. Kata lép végül Norbi helyett és engedély nélkül hagyja, hogy Dominik megnézze Norbi számítógépét.

Laliban reggel felmerül a családalapítás gondolata, ami a nap folyamán egyre erősödik, ahogy látja, Virág milyen tökéletes anyja lehetne a közös gyermekeiknek. Amikor viszont Lali közli Virággal, hogy gyereket szeretne tőle, Virág nem veszi komolyan Lali szándékát. Pedig Lali komolyan gondolja a családalapítást, de a lakótársai is kiröhögik, pedig Lali meggyőződése, hogy ő lenne a világ legtökéletesebb apukája. Közben Virág pont emiatt egy hiperaktív kisgyereket hoz az albérletbe, hogy Lali vigyázzon rá, amíg Virág távol van. Lali lelkesen beleáll a gyermekmegőrző szerepébe, de a hiperaktív kisfiú teljesen kikészíti, ráadásul a gyerek el is tűnik a szeme elől.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top