Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1744. rész tartalma

Ma lesz az árverés és Máté zaklatottan reménykedik benne, hogy minden rendben lesz, mert Joe meg tudja szerezni a lakását. Az árverésen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1744
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 6., hétfő, 21:30-kor

1744. rész tartalma

Ma lesz az árverés és Máté zaklatottan reménykedik benne, hogy minden rendben lesz, mert Joe meg tudja szerezni a lakását. Az árverésen viszont minden máshogy alakul, mint ahogy remélték. Andor gazdag apjáé, Farkasé lesz a lakás és hamar kiderül, hogy Farkas nem tervezi sokáig hagyni, hogy Mátéék a lakásban maradhassanak. Máté feldúltan rájön, hogy el kell mondania Teklának az igazat, mielőtt valaki mástól tudja meg a hírt.

Szofi totál szerelmes Krisztiánba és a kedvéért szívesen vigyáz a kutyájára, amíg a férfi befejez egy munkát, és kiszállítja. Szofi megpróbálja ignorálni Tivadar csipkelődését, hogy ők ketten már olyanok, mint egy család, mert nem akar túl korán túl sokat belelátni a kapcsolatába. Kutyasétáltatás közben Tivadar tovább évődik Szofival, és nem figyelnek a kutyákra, miközben baleset éri Pankát. Szofi pánikba esik, hogy nem vigyázott eléggé a terhes kutyára. Az állatorvosnál viszont kiderül, hogy a kutyának nem esett komoly baja, viszont csak álterhessége volt.

Kata reggel még mindig rosszkedvű, hogy miként fog működni a távkapcsolata Ákossal, akinek azonban rengeteg intézkedni valója van, és nem tud igazán a barátnőjére figyelni. Patrik próbálja megnyugtatni Katát, hogy magára kell koncentrálnia, majd hogy feldobja a lányt, egy spontán fotózást szervez neki, hogy ezzel terelje a figyelmét. A fotózás végén egy varázsos pillanatban majdnem megcsókolják egymást, de Kata kiretten a helyzetből.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top