Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1745. rész tartalma

Mátéban feléled egy halvány reménysugár, amikor Tekla késznek mutatkozik beszélni, és békülni vele. Ám a békülés nem megy úgy, ahogy azt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1745
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 7., kedd, 21:30-kor

1745. rész tartalma

Mátéban feléled egy halvány reménysugár, amikor Tekla késznek mutatkozik beszélni, és békülni vele. Ám a békülés nem megy úgy, ahogy azt Máté elképzelte, mert Tekla még mindig nagyon meg van bántva, és miután Máté elmondta, amit akart, el is küldi őt. Mélyen megbántva Máté céltalanul kóborol a városban. Nem bírja elviselni, hogy így megbántotta Teklát, és nem sok választja el attól, hogy a folyóba vesse magát.

Szofi boldog, hogy mennyire otthon érzi magát Krisztiánnál. Ám amikor talál egy virágos ágyneműt, és Krisztián elmondja, hogy azt még az exétől kapta, Szofi igyekszik titkolni a zavarát. Ám később Tivadar munka közben tovább hergeli őt, azzal, hogy szexelni az ex ágyneműjén, elég cinkes dolog. Így amikor Szofi ismét hazaér, elragadtatva magát tönkreteszi a gyűlölt ágyneműt.

A Patrikkal átbulizott éjszaka után Kata nehezen bírja elviselni, hogy egyedül kell az ágyában feküdnie. Ákos reggel elutazott egy kötelező orvosi vizsgálatra a csapathoz, amelyik kiszemelte, és nem tud elaludni. Hirtelen elhatározásból ráveszi Patrikot, hogy töltsék együtt a napot, ami igazán jól sikerül.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top