Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1746. rész tartalma

Tekla elvetél. Tekla és Máté teljesen összeomlanak, kétségbe vannak esve. Bár az orvos kijelentette, hogy senki sem felelős a baba elvesztés… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1746
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 8., szerda, 21:30-kor

1746. rész tartalma

Tekla elvetél. Tekla és Máté teljesen összeomlanak, kétségbe vannak esve. Bár az orvos kijelentette, hogy senki sem felelős a baba elvesztéséért, Tekla mégis Mátét okolja: a hazugságai miatt történt minden, a lakást elveszítették, és mindvégig hazudott neki anyagi helyzetükről. Tekla az apjához költözik.

Dzseni boldog Gáborral, de mikor felbukkan Gábor egyik régi egyéjszakás kalandja, aki meghívja őket a szülinapi bulijára, a lány kiakad. Dzseni nem akarja, hogy féltékenynek látszódjon, így nem mer az esti program ellen szólni. Gábor a tervezettnél tovább marad a partin, Dzseni pedig magányosan várja őt otthon.

Milán és Bella titkos szexuális találkái tovább folytatódnak. Azonban mikor Bella arra céloz, hogy Milán unalmas az ágyban, a fiú a szívére veszi a megjegyzést, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy nem ez a helyzet. Megbeszélnek későbbre is egy szex randit, amin Milán – egy furcsa utasától kapott tanácsok hatására – szeretné meglepni Bellát. Meztelenül összebilincseli magát a kabinjában, és úgy vár izgatottan a lányra, aki azonban megfeledkezik randijukról. Milánra így Karesz talál rá.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top