Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1747. rész tartalma

Dzseni reggel már nagyon aggódik, mivel Gábor egész éjjel nem jött haza. Gábor még mindig enyhén spiccesen elnézést kér a kimaradásért… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1747
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 9., csütörtök, 21:30-kor

1747. rész tartalma

Dzseni reggel már nagyon aggódik, mivel Gábor egész éjjel nem jött haza. Gábor még mindig enyhén spiccesen elnézést kér a kimaradásért. Dzseni féltékeny, mert attól tart, hogy Gábor összejött Kingával. Gábor viszont semmit sem mesél neki, de folyamatosan kapja az üzeneteket Kingától. Dzseni végül nem bírja tovább, és titokban megnézi Gábor telefonját, ahol felfedez egy fotót, melyen Gábor és Kinga éppen egymással csókolózik. A lány lába alól kicsúszik a talaj, és megbántottan kérdőre vonja Gábort, aki azonban azt állítja, hogy nem kell jelentőséget tulajdonítani a csóknak, a bulizásba ez simán belefér. Azon viszont Gábor nagyon kiakad, hogy Dzseni belenézett a telefonjába.

Ákos teljes lendülettel készül Ausztriába és nem nagyon törődik Katával, mivel a haverjai meglepetést szerveznek neki. A magányos Kata nem bír parancsolni vágyainak. Az idillt azonban Norbi zavarja meg, aki dühében bever egyet Patriknak. Norbi követeli, hogy Kata legyen őszinte és mondjon el mindent Ákosnak, amit az ijedt lány meg is ígér. Kata viszont ígérete ellenére nem tálal ki Ákosnak az esti vacsorán, így Norbi kézbe véve az irányítást elmondja Ákosnak az igazat. A megbántott Ákos elrohan.

Karesz úgy érzi, DJ-s kollégái kiközösítik őt hozzánemértése miatt, amikor a következő hétre szóló órabeosztást készítik, ezért mindenáron be akarja nekik bizonyítani, hogy edzői képesítés nélkül is van fogalma a fitneszedzésről. Bevállalja, hogy megtart egy órát, ahol azonban beég. Mérgében elhatározza, hogy elvégez egy online tanfolyamot, ahol megszerezheti az áhított papírt. De sem Joe, sem Orsi nem veszi őt komolyan, amikor pénzt kér tőlük kölcsön a tanfolyamra.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top