Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1748. rész tartalma

Dzseni még mindig nagyon feszült, amiért féltékenységből megnézte Gábor telefonját, és ezen összevesztek, attól fél, hogy a fiú szakít vele… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1748
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 14., kedd, 21:30-kor

1748. rész tartalma

Dzseni még mindig nagyon feszült, amiért féltékenységből megnézte Gábor telefonját, és ezen összevesztek, attól fél, hogy a fiú szakít vele. De mikor Gábor kibékül vele, annyira boldog és hálás, hogy be akarja bizonyítani neki, hogy mennyire szereti. Tetováltat magára egy menő tetkót, benne Gábor nevével, és büszkén megmutatja neki. Gábor totál ledöbben, de még sikerül leplezni a feldobott lány előtt.

Szofi boldog Krisztiánnal, de nem megy ki a fejéből, mennyire megviseli Mátét a szakítás Teklával, a babája és a lakása elvesztése. Aggodalmában felkeresi a fiút, és segít neki pakolni. Reméli, hogy így segíthet neki kimászni a gödörből. De mikor visszamegy Krisztiánhoz, folyton az jár a fejében, milyen vacakul van Máté.

Reggel Bence lelkesen sportolni indul Andréval. A fiú azzal érvel, hogy a terapeutája szerint a sport jó a gyógyulása szempontjából. De az edzést egyre inkább túltolja, és rosszul lesz. Orsi az, aki segít neki. Ismét közel kerülnek egymáshoz, és Orsi hirtelen megcsókolja. Ezután a lány nagyon haragszik magára, és fél beszélni Bencével a csókról, ami szerinte csak egy „„baleset” volt. Bellának panaszolja el problémáját, végül arra jut, hogy tisztáznia kell ezt a helyzetet Bencével.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top