Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1750. rész tartalma

Tekla a vetélés után igyekszik visszatalálni a mindennapokba, és bemegy dolgozni. A munka azonban koránt sem megy egyszerűen, és Tekla Tivadar… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1750
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 16., csütörtök, 21:30-kor

1750. rész tartalma

Tekla a vetélés után igyekszik visszatalálni a mindennapokba, és bemegy dolgozni. A munka azonban koránt sem megy egyszerűen, és Tekla Tivadar előtt kiborul. Tivadart egyrészt sokkolja, hogy Tekla milyen rossz állapotban van, másrészt segíteni akar Tekláéknak, ezért meggyőzi Mátét, hogy beszéljen még egyszer Teklával.

Orsi már előre örül a nyári napnak, amit a barátaival tölthet. De Bence pánikrohamot kap, amivel keresztül húzza Orsi számításait. Bencének bűntudata van, amiért tönkretette Orsi napját, és meglepetést készít a lánynak, hogy megköszönje neki, hogy mellette áll.

Kareszt sokkolja a felismerés, hogy már csak pár napja van a saját maga által kiszabott kihívás sikeres lezárásáig. Bella azt javasolja neki, hogy szerezzen be egy elektromos edző övet, de Karesz büszkeségből visszautasítja Bella ötletét. Ám ahogy egyre nagyobb nyomás alá kerül a terem, az edzői vizsga és az esti iskola miatt, végül az utolsó szalmaszálba kapaszkodik. Az esti iskolában tartott kiselőadása alatt tönkremegy a hasán lévő erősítő öv, és folyamatos áramütéseket mér Kareszre.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top