Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1752. rész tartalma

Norbi elhatározta, hogy mégiscsak le fog nyelvvizsgázni, így mindent belead, amikor a barátaival tanul. Nem hagyja, hogy Dominik segítsen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1752
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 20., hétfő, 21:30-kor

1752. rész tartalma

Norbi elhatározta, hogy mégiscsak le fog nyelvvizsgázni, így mindent belead, amikor a barátaival tanul. Nem hagyja, hogy Dominik segítsen neki, még akkor sem, amikor kiderül róla, hogy nagy segítség lenne. Ám amikor Norbi végighallgat egy beszélgetést Dominik és az anyja, Szilvia között, bántja őt a meghitt és kedves hangulat kettőjük között. Hirtelen durván nekiesik Dominiknak.

Bori és André keserű küzdelemben vannak a nők és a férfiak becsületéért. Amikor Bori megkapja a jelmezét a holnapi nagy csatához és abban gyakorolni kezd, rémülten állapítja meg, hogy valaki viszketőport szórt a ruhába. Feldúltan Andrét hibáztatja ezért a szabotázsért, aki azonban felháborodottan tiltakozik a vád ellen. Eközben egyikük sem tudja, hogy valójában ki volt az, aki manipulálta Bori jelmezét, ezzel feltüzelve a versenyt.

Szofi dühös Tekla kiborulásai miatt, és egy óvatlan pillanatban kikotyogja, hogy ő és Máté a múltban együtt jártak. Tekla teljesen kiakad, amiért ezt titokban tartották előtte, és megbántódva elrohan. Szofi úgy dönt, hogy Krisztiánnal is megosztja ezen titkát, aki Teklával szemben nagyon jól fogadja Szofi vallomását.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top