Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1753. rész tartalma

Norbi mindenáron szeretné letenni a nyelvvizsgát, és mindent bele akar adni. Elnézést kér a barátaitól, hogy összeveszett Dominikkel, és így… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1753
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 21., kedd, 21:30-kor

1753. rész tartalma

Norbi mindenáron szeretné letenni a nyelvvizsgát, és mindent bele akar adni. Elnézést kér a barátaitól, hogy összeveszett Dominikkel, és így végre számíthat a támogatásukra. De mikor a szóbeli nyelvvizsgán a család tételt húzza, és a vizsga közepén eszébe jut, milyen szeretetteljesen telefonált előző nap Dominik az anyjával, akkor egy csapásra maga alá kerül, és oda a motivációja. A vizsgáztatók nagy döbbenetére tombolni kezd, és bedobja a törölközőt.

Máté ledöbben, amikor reggel Andor és az apja a kilakoltatókkal együtt érkezik meg a lakáshoz. Elbarikádozza magát és nem hajlandó elhagyni a lakást, mert a fejébe vette, hogy ha a lakást meg tudja tartani, akkor Tekla is visszatér hozzá. Mikor Szofi és Joe tudomást szereznek erről, odamennek, abban reménykednek, hogy sikerülhet észhez téríteniük.

Bori és André a döntő összecsapás előtt állnak. Már reggel óta egymást hergelik, és egymással versengenek, ki lesz az Éjszaka királya vagy királynője. Az előkészületek hevében megtudják, hogy Bécy szándékosan heccelte fel őket egymás ellen, hogy ezzel élezze ki a konkurenciaharcot. Végül úgy döntenek, hogy együtt kiállnak Bécyvel szemben. Végül tisztességes és szexi műsort nyomnak le.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top