Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1754. rész tartalma

Mátét nagyon felzaklatja Andor, akitől megtudja, hogy másnap reggel a rendőrség segítségével fogják őt eltávolítani, ha nem megy magától… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1754
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 22., szerda, 21:30-kor

1754. rész tartalma

Mátét nagyon felzaklatja Andor, akitől megtudja, hogy másnap reggel a rendőrség segítségével fogják őt eltávolítani, ha nem megy magától. Máté keserűen leszámol az egykori barátjával és részben őt hibáztatja Tekla vetéléséért, ami nagyon megrázza Andort.

Norbi jókedvűen élvezi a szabadságát, miután otthagyta a nyelviskolát és most teljes erőből a DJ karrierjére akar koncentrálni. Kata nagyon aggódik Norbi miatt, és meg is jelenik Norbi apja az albérletben, hogy közölje a fiával, befejezte a támogatását. Norbi közben a városban kószál és haverokkal akad össze, akik arra az illegál partira várnak, ahol Norbi játszani fog. Később össze is balhézik velük, és a közteresek is figyelmeztetik, hogy ne igyon közterületen alkoholt. Ekkor megjelenik az apja, és indulatosan összevesznek.

Karesz nagyon frusztrált, mert ma van a kocka hasas/átalakulós kihívásának a vége. Úgy látja, nemcsak ő mondott csődöt, hanem a DJ Sport Fitneszt is leégette, mivel nem fogyott eleget és nem lett kockás a hasizma. Milán rábeszéli Kareszt, hogy csaljon a közösségi oldalán és a kihívásos táblán is azzal, hogy photoshoppolt képeket tesznek ki. A hamisítás azonban kiderül, amikor pár pasi az edzőteremből leleplezi. Karesz csalódottan fel akar mondani a teremben. De bejön pár új vendég a terembe, akik végigcsinálták Karesz kihívását és köszönik, hogy motiválta őket.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top