Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1755. rész tartalma

Máté eltökélten meg akarja nehezíteni a bírósági végrehajtó helyzetét. Mikor a végrehajtó, rendőrök kíséretében megjelenik a lakásnál, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1755
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. április 23., csütörtök, 21:30-kor

1755. rész tartalma

Máté eltökélten meg akarja nehezíteni a bírósági végrehajtó helyzetét. Mikor a végrehajtó, rendőrök kíséretében megjelenik a lakásnál, hogy kivigye onnan Mátét, Máté konokul a bútorhoz bilincseli magát. Közben Andor rájön, hogy az apja őt tette meg Máté lakásának új tulajdonosává. Andor felismeri, hogy ezzel megmentheti barátját, és gyorsan készít egy bérleti szerződést, hogy Máté a lakásban maradhasson. Andornak valóban sikerül is nagy nehezen aláíratnia Mátéval a szerződést, aminek az apja egyáltalán nem örül.

André a verseny fináléja óta élvezi, hogy jó a kapcsolata Borival. Bencének azonban feltűnik, hogy ez talán több is, mint barátság, legalább is André részéről, aki láthatóan belezúgott Boriba. Bence ezt André szemébe is mondja, de André azonnal tagad. André kamuzik, hogy számára Bori csak haver, csak az különbözteti meg őt a többi haverjától, hogy neki vannak mellei.

Kata aggódik Norbiért miután tegnap az apja felnyomta őt a rendőröknél az illegál buli miatt. Kata szerint Szilvinek, Norbi anyjának a felelőssége, hogy kérdőre vonja Lászlót. Kata és Patrik Norbi háta mögött felkeresik Szilvit. Kata azt követeli tőle, hogy végre viselkedjen anyaként, és ne csak a nevelt fiával törődjön. Szilviről azonban leperegnek Kata szavai, aki azonban nem tágít. Végül Szilvi pénzt ad Katának, hogy kivásárolja magát a felelősségvállalás alól, és a jövőben békén hagyják őt. Kata egyelőre annyiban hagyja a dolgot, és elveszi Szilvi pénzét.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top